مهاجرت به استرالیا نسبت به دیگر کشورها ممکن است با چالشهای بیشتری همراه باشد. موقعیت جغرافیایی استرالیا، منطقه زمانی، آب و هوا، قوانین و بسیاری موارد ریز و درشت دیگر باعث میشوند که چالشهای مهاجرت به این کشور از دیگر کشورها بیشتر باشد.
مانند امریکا، در جای جای استرالیا میتوان به رواندرمانگر ایرانی برای رویارویی صحیح با چالشهای مهاجرت به استرالیا دسترسی پیدا کرد. ملبورن و سیدنی دو شهر پرطرفدار برای مهاجرت به استرالیا به شمار میروند. روانشناس ایرانی در ملبورن و روانشناس ایرانی در سیدنی به دلیل آشنایی با هر دو فرهنگ کشور مبدا و مقصد میتواند به شیوهای بهتر به شما در عبور از چالشهای مهاجرت کمک کند.
برای آمادهسازی کامل برای مهاجرت به استرالیا و همچنین درک نقش روانشناس ایرانی در ملبورن و روانشناس ایرانی در سیدنی، در ادامه با چند چالشی که ممکن است در استرالیا با آنها مواجه میشوید، بیشتر آشنا خواهیم شد.
چرا مشاوره آنلاین با رواندرمانگر؟
فرقی نمیکند در کدام نقطه از جهان زندگی میکنید، مشاوره آنلاین با رواندرمانگر امکان دسترسی آسان و بدون دغدغه به حرفه ای ترین روانشناس را برای شما فراهم میکند. از سویی دیگر اگر بنا به دلایل مختلفی در موقعیت و شرایطی هستید که امکان مراجعه فیزیکی به رواندرمانگر را ندارید، مشاوره آنلاین میتواند بسیار کمک کننده باشد.
این روش میتواند احتمال وقفه در جلسات را نیز کاهش دهد و امکان پیگیری منظم رواندرمانی را بیشتر کند. درنتیجه احتمال نتیجه گیری و تاثیر بیشتر نیز در مشاوره آنلاین وجود دارد.
علاوه براین، از آنجا که مشاوره آنلاین با رواندرمانگر، بدون درنظر گرفتن محدودیت شهر یا کشور خاصی است، امکان دسترسی و به تجربیات و تکنیک های بهترین رواندرمانگران درهرجای جهان را برای شما فراهم میکند. به همین دلیل مشاوره آنلاین ابزاری بسیار کارآمد به شمار میرود و کمک میکند تا افراد بیشتری با دغدغه کمتر به خدمات روانشناختی حرفه ای دسترسی داشته باشند.
چالشهای مهاجرت به استرالیا
مهاجرت بینالمللی اتفاق کوچک نیست. برخی از مسائل به نظر میرسد برای رو در رو شدن بسیار آسان باشند، اما دیگری چالشهای بزرگی را پیش روی شما قرار میدهند ودر ذهن شما سوالات و نگرانیهایی در مورد نحوه زندگی پس از مهاجرت به کشور جدید، ایجاد میکنند.
هرچند حتی چالشهای مهاجرت به استرالیا برای بسیاری از افراد به طور کلی تجربه مثبتی است. اما بدون شک، برای شما آزمون و امتحان سختی خواهد بود. این آزمونها در زمینههای مختلفی از زندگی برای همه افراد متفاوت است. در ادامه پس از بررسی چند چالش مهم به نقش روانشناس ایرانی در ملبورن و همچنین روانشناس ایرانی درسیدنی خواهیم پرداخت.
زبان
اگر انگلیسی زبان اصلی شما نیست یا به خوبی بر آن تسلط ندارید، میتواند به یکی از چالشهای مهاجرت به استرالیا برای شما تبدیل شود.. باید در این زمینه تلاش مداوم داشته باشید. عدم توانایی در ارتباط مؤثر میتواند بر همه جوانب زندگی تأثیر بگذارد، از جمله پیدا کردن شغل، برقراری روابط کاری و اجتماعی مفید و حتی ایجاد اختلال در فعالیتهای روزمره مثل استفاده از حمل و نقل عمومی یا خرید مواد غذایی و ضروری.
اگر به اندازه کافی انگلیسی صحبت نمیکنید، خوب است هر روز به تمرین زبان بپردازید. همچنین اگر به همراه خانواده در حال مهاجرت به استرالیا هستید، بهتر است دیگر اعضای خانواده را هم به استفاده از زبان انگلیسی عادت دهید. کودکان و نوجوانان در صورت مواجه شدن با چالشهای زبانی، بیشتر از سایر افراد دچار اضطراب و استرس گم کردن هویت خود میشوند.
از این روست که یک روانشناس ایرانی در ملبورن یا روانشناس ایرانی در سیدنی بسته به شهری که در آن ساکن هستید، میتواند در جلوگیری از آسیبهای روانی نوجوانان ناشی از اضطرابهای مهاجرت و چالشهای زبانی بسیار مؤثر باشد.
یافتن شغل
یافتن شغل چالشی استرسزا برای مهاجران است، بدون توجه به جایگاه مهاجرتی شما در جهان، استخدام در کشور جدید ممکن است بسیار چالش برانگیز باشد. خوب است پیش از مهاجرت به استرالیا تحقیقات خود را در مورد یافتن شغل در این کشور به نتیجه کامل برسانید. زیرا معمولاً استخدام به قوانین سختگیرانه و داشتن معرف، به شدت وابسته است. مشکلات متداولی که ممکن است با آنها مواجه شوید، شامل تشخیص و اثبات مهارتها و تجربیات محلی میشود.
بسیاری از ویزاها نیاز به ارزیابی و تاییدیه مهارت دارند، اما اگر ویزای شما کاری نیست باید بررسی کنید که آیا مهارتهای شما در استرالیا مورد قبول و تایید است یا خیر و تمام مراحل را یپش از ورود به کشور جدید بررسی کنید.
به این ترتیب میزان تنش و اضطراب خود را در اوایل مهاجرت بسیار کاهش میدهید. هرچند با تمام تلاش برای به حداقل رساندن استرس و چالشهای یافتن کار در کشور مقصد، برخی از قوانین و مقرراتی که با کشور مبدا تفاوت داشته باشد ممکن است احساس سرخوردگی را در شما ایجاد کند. یا این فکر را مدام در ذهن شما ایجاد کند که به اندازه کافی برای این کار اراده ندارید، کافی نیستید و نمیتوانید بر مشکلات غلبه کنید. این فشارهای روانی، ممکن است زندگی شما را مختل کند.
صحبت با روانشناس ایرانی در ملبورن یا اگر در سیدنی ساکن هستید، صحبت با روانشناس ایرانی در سیدنی درباره فشارهای کار درکشور جدید، آن هم به زبان مادری، میتواند در گذر از چالشهای مهاجرت به شما کمک کند.
شبکهسازی
ورود به کشور جدید به معنای شروع شبکه حرفهای و جدیدی است. خوشبختانه از طریق پلتفرمهایی مانند LinkedIn و Facebook، ممکن است با هموطنان خود که در استرالیا زندگی میکنند، ارتباط برقرار کنید و شبکه سازی را آغاز کنید. شروع همیشه دشوار است. حتی در کشور خودتان برای شروع به آشنایی با افراد جدید ممکن است چالشهایی را تجربه کنید. در مهاجرت، این چالش بسیار دشوارتر خواهد بود.
میتوانید برای شروع با افرادی در LinkedIn که ممکن است از قبل بشناسید ارتباط برقرار کنید، و افرادی را در زمینه شغلیتان در استرالیا پیدا کنید که ممکن است به شما کمک کنند تا وارد بازار محلی شوید. پیدا کردن یک همزبان همیشه احساس راحتی و حال خوب ایجاد میکند. به همین دلیل است که در هنگام صحبت درباره چالشهای مهاجرت به استرالیا، روانشناس ایرانی در ملبورن یا روانشناس ایرانی در سیدنی میتواند بسیار بیشتر از یک رواندرمانگر غیر ایرانی به شما کمک کند.
یک رواندرمانگر فارسی زبان میتواند صحبتهای شمارا به راحتی درک کند چرا که از فرهنگ و کشور زادگاهتان درک بهتری دارد. همچنین او میتواند روشهای مفیدتری برای آشنا شدن با افراد جدید به شما ارائه دهد.
یافتن دوستان صمیمی جدید
یافتن دوستان جدید معمولاً کلیدی برای احساس ثبات در کشور جدید است. یافتن دوستان و سازگاری با مردم کشور جدید میتواند به درمان تنهایی و تسریع تطابق با زندگی در خانه جدید کمک کند. همچنین منجر به برقراری ارتباطات حرفهای و فرصتهای شغلی بیشتر شود.
در مهاجرت به استرالیا باید تلاش کنید تا اجتماعی شوید. با پیوستن به یک باشگاه محلی، یک گروه کتابخوانی یا کوهنوردی، یا همکاران در کار، شروع کنید. بسیاری معتقدند ۶ تا ۱۲ ماه اول زندگی در استرالیا دعوت به هیچ اجتماع و گروهی را رد نکنید. به هر دعوتی جواب مثبت بدهید. رویدادهای ورزشی، رویدادهای کودکانه – در تمامیآنها شرکت کنید!
البته اجتماعی بودن و تطابق با زندگی جدید میتواند چالش برانگیز باشد. در این زمینه نیز میتوانید به یکی از رواندرمانگران فارسی زبان، روانشناس ایرانی در ملبورن یا روانشناس ایرانی در سیدنی کمک بگیرید.
تلاقی فرهنگی
زمانی که به استرالیا وارد میشوید، بسیاری از موارد با آنچه در زادگاهتان به آن عادت داشتهاید متفاوت خواهد بود. همانطور که پیشتر اشاره شد احتمالاً نگران پیدا کردن مکانی برای زندگی، پیدا کردن شغل یا شاید یادگیری یک زبان جدید هستید. همه این عوامل میتوانند باعث ایجاد ابهام، سرزنش و حتی افسردگی شوند. این چالش به نام تلاقی فرهنگی شناخته میشود.
تلاقی فرهنگی پدیدهای طبیعی است و تقریباً همه را به میزانی تحت تأثیر قرار میدهد. اما خبر خوب این است که این مسئله موقت بوده و همانند هر چیز دیگری، با مشاوره از یک رواندرمانگر قابل بهبودی است.
در تجربه تلاقی فرهنگی ، آن را بپذیرید، کم کم با قوانین و انتظارات جدید زندگی تطابق پیدا کنید، در فرآیندها و اقدامات مشارکت کنید، زبان محلی را یاد بگیرید و اکیپ دوستان جدید بسازید – همه این موارد میتوانند به شما در غلبه بر تلاقی فرهنگی کمک کنند.
چالش پیش از مهاجرت به استرالیا – تبدیل مداوم نرخ ارز
یک اشتباه بزرگ که بسیاری از مهاجران مرتکب میشوند، تبدیل مداوم واحد پولشان به دلار استرالیایی در ذهن خود هنگام خرید هر چیزی است. بررسی هزینههای زندگی در استرالیا قبل از تصمیم به مهاجرت امری بسیار حیاتی است. دانستن هزینههای مورد انتظار زندگی و درآمدهای ممکن، به شما کمک خواهد کرد تا برنامهریزی کنید کجا سکونت پیدا کنید. چیزهایی مانند هزینههای مسکن، حمل و نقل، بیمه، غذا، تحصیلات، قبوض آب و برق، و مراقبتهای بهداشتی باید قبل از ورود به کشور به دقت تحقیق شوند.
اما این کار باید بصورت اصولی و منطقی صورت گیرد. کشورهای دارای وضعیت اقتصادی قدرتمند ومناسب، کمتر دچار چنین تنشهای فکری میشوند اما اگر از یک کشور با ارز ضعیفتر به استرالیا مهاجرت میکنید، تبدیل مدام دلارها در ذهن شما ممکن است شما را در وضعیت دائمی از افسردگی قرار دهد و به زودی به عدم تمایل به خرید هر چیزی تبدیل شود.
شاید خندهدار به نظر برسد که چقدر این وسواس فکری ساده میتواند اذیت کننده باشد. اما در طولانی مدت و درصورتی که نادیده گرفته شود، ممکن است زندگی را مختل کرده و آشفتگی روانی بدی برجای بگذرد.
حس بیخانمان بودن
دور بودن از خانه، خانواده و دوستان برای بسیاری از افرادی که به تازگی به کشوری مانند استرالیا که در نقطه بسیاری دوری نسبت به کشورشان است نقل مکان کردهاند، ممکن است منجر به حس بیخانمانی شود. این احساس مخصوصا در ابتدای مهاجرت میتواند به شکل پررنگتری خود را نشان دهد. بسیاری از افراد درصورتیکه مشاوره خوبی در این زمینه دریافت نکنند ممکن است قید تمام رویاهای خود را بزنند و به کشور مبدا خود بازگردند.
با وجود فناوری ما این امکان را داریم که به راحتی و با هزینه کم با عزیزان خود در هر جای دنیا تماس بگیریم، وقتی که احساس تنهایی میکنیم و میتوانیم به طور لحظهای عکس و ویدئو ارسال کنیم. با این حال بسیاری از افراد حس تنهایی اذیت کنندهای احساس میکنند که تکنولوژی نیز نمیتواند آنها را بهبود بخشد. صحبت با یک رواندرمانگر که زبان مادری شما ا به خوبی میفهمد و دلتنگیتان را درک میکند، میتواند گزینه بهتری برای عبور سریعتر از این چالش مهاجرت باشد.