دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی در مونترال | 4مزیت اصلی

خدمات روانشناسی برای فارسی زبانان کل دنیا

15 دقیقه مشاوره رایگان جهت آشنایی با مشاور مدنظر شما

دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی در مونترال

بعدا بخوان

0 مورد

تاریخ انتشار

31 آگوست 2023

دسته بندی

عنوان های این مقاله

اگر این مقاله مفید بود امتیاز دهید.

0 / 5. 0

دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی در مونترال

دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی در مونترال یکی از بزرگترین و محبوبترین شهرهای کانادا برای مهاجرت ایرانیان، به دلیل تأثیرگذاری بر روان مهاجران فارسی زبان، بی‌شک به عنوان یک موضوع مهم مورد توجه قرار می‌گیرد.

حمایت و دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی برای مهاجران ایرانی که وطن خود را برای داشتن آینده‌ای آرام‌تر ترک کرده و به مونترال مهاجرت کرده‌اند، نقطه عطفی است که می‌تواند در تطبیق آن‌ها با محیط جدید و گذراندن چالش‌های تغییر مکان بسیار تاثیرگذار باشد.

داشتن مشاوره به زبان مادری تنها بخاطر سهولت و آشنا بودن با آن زبان نیست. هویت یک مهاجر با زبان مادری او گره خورده است. او میتواند با صحبت درباره مشکلاتش به زبان مادری، راحت‌تر عمق احساسات خود را مطرح کند و این تنها بخشی از مزیت دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی در یک کشور بیگانه است. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم.

چرا مشاوره آنلاین با رواندرمانگر؟

فرقی نمیکند در کدام نقطه از جهان زندگی میکنید، مشاوره آنلاین با رواندرمانگر امکان دسترسی آسان و بدون دغدغه به حرفه ای ترین روانشناس را برای شما فراهم میکند. از سویی دیگر اگر بنا به دلایل مختلفی در موقعیت و شرایطی هستید که امکان مراجعه فیزیکی به رواندرمانگر را ندارید، مشاوره آنلاین میتواند بسیار کمک کننده باشد.

این روش میتواند احتمال وقفه در جلسات را نیز کاهش دهد و امکان پیگیری منظم رواندرمانی را بیشتر کند. درنتیجه احتمال نتیجه گیری و تاثیر بیشتر نیز در مشاوره آنلاین وجود دارد.
علاوه براین، از آنجا که مشاوره آنلاین با رواندرمانگر، بدون درنظر گرفتن محدودیت شهر یا کشور خاصی است، امکان دسترسی و به تجربیات و تکنیک های بهترین رواندرمانگران درهرجای جهان را برای شما فراهم میکند.

به همین دلیل مشاوره آنلاین ابزاری بسیار کارآمد به شمار میرود و کمک میکند تا افراد بیشتری با دغدغه کمتر به خدمات روانشناختی حرفه ای دسترسی داشته باشند.

چالش های روانی مهاجرت

باورها، احساسات و تجربیات انسان‌ها همیشه موضوعی پیچیده بوده‌اند. در دوران مهاجرت و تطبیق با محیط جدید، این پیچیدگی‌ها و چالش‌ها چشمگیرتر شده و اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند. دریافت مشاوره از یک درمانگر برای رویارویی با چالش‌های مهاجرت، تاثیرات عمیق و قابل ملاحظه‌ای روی زندگی افراد دارد.

از تشویق به تسهیل تطبیق فرهنگی و اجتماعی گرفته تا کمک به مدیریت استرس‌ها و  ‌مشکلات روحی. برخلاف تصور غالب افراد. دریافت مشاوره فقط برای چالش‌ها و مشکلات بسیار وخیم روحی نیست.

بلکه همین اضطراب‌ها و تنش‌های به ظاهر کوچک که در طول مهاجرت با آن‌ها دست و پنجه نرم میکنید هستند که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرند.

اضطراب ها در مسیر مهاجرت

مسیر مهاجرت را می‌توان به سه مرحله تقسیم کرد: پیش از مهاجرت، مهاجرت و استقرار پس از مهاجرت. هر مرحله با خطرات و چالش‌های خاصی همراه است.

وجود بسیاری از مشکلات روانی متأثر از ماهیت تجربه مهاجرت است. مشکلات و چالش‌های تغییر مکان زندگی، قبل از مهاجرت، در طول فرآیند مهاجرت و پس از استقرار در کشور جدید وجود دارند.

چالش‌های خاص در بهداشت روان مهاجران شامل مشکلات ارتباطی به دلیل تفاوت‌های زبانی و فرهنگی، تفاوت‌ها در ساختار و فرآیند خانواده و عدم تطبیق فرهنگی است.

همچنین با عوض شدن آب وهوایی که فرد به آن عادت کرده است، امکان تغییر خلق و خو و سلامت جسم نیز وجود دارد. تغییرات عادات غذایی نیز یکی دیگر از مشکلات مهاجرت است که بیماری و تنش‌های مختص خود را به همراه خواهد داشت.

شناسایی و کمک به مهاجران

به طور کلی این مشکلات بر پذیرش مهاجر توسط جامعه میزبان، اشتغال، وضعیت اجتماعی و سایر موارد تاثیر خواهد گذاشت. مجموعه این مسائل می‌توانند از طریق پرسش‌های خاص، با کمک و استفاده از مترجمان و واسط‌های فرهنگی آموزش دیده، جلسات با خانواده‌ها و مشاوره با سازمان‌های اجتماعی مورد بررسی قرار گیرند.

اما روند درمان در صورتیکه رواندرمانگر با زبانی غیر از زبان اول مهاجر صحبت می‌کند، بسیار سخت و پیچیده است. مخصوصا اگر فرد مهاجر تسلط کاملی بر زبان کشور مقصد نداشته باشد.

این همان نکته‌ای است که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره شد و بیش از پیش اهمیت دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی را نشان می‌دهد.

چگونه مهاجرت بر سلامت روان تأثیر می‌گذارد؟

تغییر الگوهای مهاجرت به کانادا چالش‌های جدیدی را برای ارائه خدمات بهداشت روان در مراکز بهداشت اولیه ایجاد کرده است. در 100 سال اول پیدایش کشور کانادا، بیشتر مهاجران از اروپا به این کشور مهاجرت می‌کردند. اما از دهه 1960، تغییرات قابل توجهی رخ داده است و مهاجرت بیشتری از مناطق آسیا، آفریقا و آمریکای مرکزی و جنوبی انجام شده است.

این مهاجرت به قدری افزایش پیدا کرده که هر قومیتی بخشی از یک منطقه در کانادا را به خود اختصاص داده است. همچنین گوناگونی و تنوع در فرهنگ، زبان، مواد غذایی و بسیاری موارد دیگر را فراهم کرده است.

ترکیب مهاجران در استان‌ها متفاوت است، اگرچه تقریباً تمام مهاجران در بزرگترین شهرهای کانادا سکونت دارند. شناسایی و درمان مناسب مشکلات شایع سلامت روان در مراکز بهداشت اولیه برای مهاجران و پناهجویان به دلیل تفاوت‌های زبانی، فرهنگی، الگوهای جستجوی کمک و راه‌های مقابله، پیچیده است.

تصمیم مهاجرت

به طور کلی مهاجرت به خارج از کشور تصمیمی‌آسان نیست. بسیاری از افراد و خانواده‌ها به خوبی برای مهاجرت به خارج از کشور خود را آماده‌ کرده‌اند.

در حقیقت هم همینطور است و بسیاری افراد آمادگی بسیار بالاتری برای مهاجرت نسبت به دیگر افراد دارند. اما برخی از جنبه‌های روانشناختی مهاجرت وجود دارد که آمادگی برای آن سخت است. حتی برای آن دسته از افراد و خانواده‌هایی که مدت‌ها پیش خود را برای چنین تغییری در زندگی آماده کرده‌اند.

یکی از سخت‌ترین بخش‌های مهاجرت بدون شک دو خانه بودن و تعلق به دو کشور مختلف است. اینکه به اصطلاح عامیان، دلشون در دو جاست! هم نمیتوانند ترک وطن و زادگاه خود کنند هم تصمیم دارند برای آینده‌ای بهتر به مکان دیگری برای همیشه مهاجرت کنند.

به همان اندازه که بیشتر خانواده‌ها و افراد دوست دارند ارتباط با کشور مادری خود را حفظ کنند، مشکلات عاطفی نیز برای زندگی در دو کشور مختلف به وجود می‌آید. این جدایی، دلتنگی، دوری و اضطراب و پیش بینی اتفاقات آینده، فشار بسیار زیادی بر روان مهاجر وارد میکند.

وجود فرهنگ‌های مختلف در شهرهای مختلف کانادا از جمله مونترال، عدم انطباق را تشدید می‌کنند. با مهاجرت به خارج از کشور و رویارو شدن با موارد جدید و ناآشنا، سازگاری با قوانین، محیط‌ها و رفتارهای دو کشور مختلف برای شما سخت‌تر می‌شود.

این امر استرس ناشی از تعادل ذهن و بدن را افزایش می‌دهد. این موضوع درصورت عدم توجه، میتواند تا جایی پیش رود که زندگی روزمره را مختل کرده و به کلی فرد را فلج کند.

روانشناس ایرانی در مونترال

شهر مونترال

مونترال، به عنوان یکی از شهرهای پراهمیت کانادا، مقصد بسیاری از مهاجران از سراسر دنیا مخصوصا مهاجران ایران است. مونترال دارای فرهنگ‌های متنوعی است و جاذبه‌های گردشگری بسیار زیادی نیز دارد. مردم مونترال غالبا به زبان فرانسه صحبت ‌می‌کنند و این شهر یکی از بزرگترین شهرهای فرانسوی زبان کانادا به شمار می‌رود.

اما دارای تعداد افراد و جامعه تقریبا بزرگ انگلیسی زبان نیز است. به همین دلیل برای بسیاری از مهاجران که به زبان انگلیسی یا فرانسه یا هردو تسلط دارند یک مقصد رویایی و جذاب است.

اهمیت روانشناس ایرانی در مونترال

یک روانشناس ایرانی در مونترال، علاوه بر داشتن تخصص و مهارت‌های حرفه‌ای روانشناختی، با فرهنگ عمیق و غنی ایران و از همه مهمتر مشکلات مهاجران ایرانی، آشنا است. این آشنایی امکان ارائه خدمات روانشناختی را با کیفیت و درصد بهبود بالاتری فراهم خواهد کرد.

به عبارت دیگر، روانشناس ایرانی در مونترال به عنوان پلی بین فرهنگ زادگاه یک مهاجر ایرانی و شهر مدرن مونترال عمل می‌کند که این موضوع  نقش مهمی در روند مشاوره و رواندرمانی خواهد گذاشت.

استفاده از زبان مادری و تسلط داشتن به زبان اصلی مهاجر می‌تواند درصد بهبود و پیشرفت روند مشاوره را پیش از دوبرابر افزایش دهد. دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی در مونترال باعث درک بهتر، ارتباطی عمیق‌تر و صمیمیت بیشتر بین فرد و رواندرمانگر خواهد شد. در نتیجه همزبانی، روانشناس نیز میتواند با تشخیص درست مشکلات شما درمان و تکنیک‌های مناسب تری ارائه دهد.

مزایای دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی درمونترال

یک روانشناس ایرانی میتواند به طور مؤثری فشار روانی ناشی از دوری از خانواده، زادگاه و مشکلات تغییر مکان و موقعیت زمانی و آب و هوا را بهبود بخشد.

عدم اعتماد بنفس و تمایل به انزوا یکی از شایع‌ترین مواردی است که در مهاجران بخصوص افرادی که به تازگی مهاجرت کرده‌اند وجود دارد. یک روانشناس ایرانی در مونترال با داشتن درک درستی از دو فرهنگ، میتواند روند ورود به جامعه جدید وآشنا شدن با افراد جدید را تسهیل و بهبود بخشد.

در نتیجه به تقویت اعتماد به نفس مهاجران، افزایش اشتیاق آنها برای تعامل و تسهیل فرآیند تطبیق آنها در مونترال کمک کند.

چگونه با وجود استرس مهاجرت کنیم؟

  •  برخورد با استرس مهاجرت ممکن است نیاز به رویکرد هدفمندی داشته باشد تا مکانیسم‌های مقابله با این احساسات مثل آماده‌سازی ذهن برای دسترسی به اندیشه‌ها را تنظیم کند.
  • برای مقابله با تفاوت‌ها و همچنین اضطراب جدایی، لازم است تمرکز خود را بر محیط و فضای اطراف خود قرار دهید.
  • مسائل زیربنایی سلامت روان و مهاجرت حضور اختلالات روانی مانند اختلال افسردگی اساسی، اختلال دوقطبی، اضطراب و اختلال پس از استرس تروماتیک می‌تواند تأثیر مهمی‌بر تصمیم به مهاجرت داشته باشد.
  • فردی که با هر نوع اختلال روانی تشخیص داده شده باشد، باید اطمینان حاصل کند که احساسات عاطفی و تغییرات مزاجی وابسته به شرایط خاص او تصمیم به مهاجرت را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. این کار باعث جلوگیری از تداخل در مراحل بعدی فرآیند می‌شود.
  • مهاجرت با کودکان به دیگر سوی جهان می‌تواند تفاوت بزرگی بین اعضای خانواده و کودکان ایجاد کند، بنابراین مهم است که هر عضو خانواده احساس کند که صدای آن‌ها شنیده می‌شود.
  • به کودکان زمان بدهید تا به تغییرات سازگار شوند و از اندوه از دست دادن و جدایی عبور کنند. به نیازهای آن‌ها و همچنین نیازهای خود حساس باشید. برای کودکان، اندوه مرتبط با مهاجرت به کشور جدید یک فرآیند ذهنی خسته‌کننده است.

دریافت مشاوره

شما میتوانید از روانشناس ایرانی در مونترال بسته به تخصص وی در بسیاری از زمینه‌ها از روان‌درمانی تا مشاوره‌ی خانواده، خدمات دریافت کنید.

این خدمات و دریافت مشاوره به بهبود روان‌سلامت و کیفیت زندگی شما کمک می‌کند. زبان مشترک و فهم عمیق این متخصصان از فرهنگ و مسائل مهاجران، باعث می‌شود که افراد احساس کنند دارای یک محیط پذیرا و حمایت کننده هستند.

نویسنده: سلما ظروفی

نظرات شما ارزشمند است

نشانی ایمیل شما محفوظ می ماند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما با موفقیت عضو خبرنامه شده اید.