زنانی که در سن حدود 3 تا 5 سالگی آموزش های درستی در مورد مونث و مذکر و معانی زنانگی و مردانگی ندیده اند احتمال دارد در بزرگسالی در رابطه با جنس مذکر دچار چالش هایی شوند.
البته در آن سن بیشترین منبع آموزشی کودک، مشاهده محیط و رفتار والدین و اطرافیانش است. درواقع دختر بچه در مشاهداتش چیزهایی ادراک کرده که منجر به نوعی خشم نسبت به مذکر شده و ممکن است بقیه عمرش را به رقابت با مردان بگذراند. این زنان از نوجوانی یا جوانی بطور ناخوداگاه با مردان درگیر رقابت می شوند. زنانی هستند که حس بدی به تسلیم شدن به مردان دارند، تسلیم بدنی، تسلیم جایگاهی، تسلیم ارزشمندی و… . مثلا بعضی از فمنیست های رادیکالِ ضد مرد و یا زنانی که دائم سر شغل و جایگاه اجتماعی درگیر این هستند که از مردان جلو بزنند، دنبال حقوق برابر بین زن و مرد هستند و معمولا در حال اعتراض به مردان، یا در مورد مردان هستند، یا از هر فرصتی برای بی ارزش شماردن مردان، رفتارشان و نوع بودنشان استفاده میکنند. این زنان ممکن است بتوانند با مردان روابط پایدار و عمیق برقرار کنند ولی تا جایی که روابط جنسی در میان نباشد. ولی وقتی روابط جنسی بین این نوع زنان با مردان شکل گرفت، آنگاه پای گره های عاطفی مدفون شده و حل نشده در ناخوداگاه وسط می آید و می تواند منجر به عدم رابطه جنسی با مرد، یا عدم تجربه لذت از رابطه جنسی شود.
همچنین در مواردی در اینگونه زنان تمایل به برقراری روابط جنسی بدون قید و بندی معین دیده میشود، یعنی داشتن چند پارتنر جنسی همزمان، یا تغییر سریع شریک جنسی و روابط غیر متعهدانه. گاهی این ها زنانی از آب در می آیند که با مردها مثل ابزار جنسی یا Sex Toy رفتار می کنند، درواقع مرد را صرفا به یک ابزار ” تقلیل ” می دهند، انگار که یک مرد چیز دیگری بغیر از رابطه جنسی برایش ندارد و در این نوع رفتارهای جنسی، حقیقتا مردان را تحقیر می کنند.
در این مدل رفتارهای این زنان می بینیم که خشم به مرد چقدر زیاد است و این زنان با تحقیر کردن مرد، خشم خود را خالی می کنند.
در پس این خشم به جنس مذکر، میتوان به نوعی خشم نسبت به جنس مونث را ردیابی کرد: زنانی که از حس حقارت بایت مونث بودنشان رنج میبرند، از مونث بودن خود عصبانی و سرخورده اند، و این حقارت و خشم را روی جنس مذکر فرافکنی میکنند. اینگونه زنان زمانی به آرامش خواهند رسید که موجودیت خود را بپذیرند و دست از جدال با جنسیت خود بردارند. در این فرایند رواندرمانی قطعا کمک کننده خواهد بود.
(توجه داشته باشید این متن به هیچ وجه تمام دلایل رقابت زنان با مردان و نوع ارتباط جنسی ایشان را توضیح نداده و هر شخصی نیاز به بررسی فردی توسط رواندرمانگر دارد)
عنوان های این مقاله
اگر این مقاله مفید بود امتیاز دهید.
0 / 5. 0
مقالات پیشنهادی
16 ژوئن
بازدید مقاله: 976
19 مارس
بازدید مقاله: 5853
29 مارس
بازدید مقاله: 1209
16 جولای
بازدید مقاله: 1129
31 آگوست
بازدید مقاله: 1071
18 ژانویه
بازدید مقاله: 941