نقش روانشناس ایرانی در لس آنجلس در بهبود فشارهای ذهنی مهاجرت

15 دقیقه مشاوره رایگان با هر رواندرمانگر جهت آشنایی بیشتر خدمات

خدمات روانشناسی برای فارسی زبانان کل دنیا

فشارهای ذهنی مهاجرت به امریکا- نقش روانشناس ایرانی در لس آنجلس

بعدا بخوان

0 مورد

تاریخ انتشار

4 سپتامبر 2023

دسته بندی

عنوان های این مقاله

اگر این مقاله مفید بود امتیاز دهید.

0 / 5. 0

عنوان های این مقاله
فشارهای ذهنی مهاجرت به امریکا- نقش روانشناس ایرانی در لس آنجلس

روانشناس ایرانی در لس آنجلس با تلفیق زیبان و فرهنگ سرزمین مادری و متدهای مدرن و تخصصی روانشناسی، میتوانید بهترین کمک کننده و حامی برای مهاجران ایرانی به لس آنجلس باشد. مهاجرت برای افراد با تغییرات مهم و اجتناب ناپذیری در زندگی همراه است. خصوصا اگر مهاجرت به ایالات متحده باشد.

در میان مشکلات بسیار زیاد مهاجرت از جمله اقدامات اولیه، جمع آوری مدارک و موارد موردنیاز، جمع آوری اطلاعات و قوانین کشور مرجع و موارد بسیار زیاد دیگر، مهاجران با مشکلات متعدد مرتبط با سلامت روان نیز روبه‌رو میشوند. اگرچه شناسایی مشکلات مهاجران به جامعه میزبان اجازه می‌دهد که مشکلات آنان را بهتر درک کند، اما این مسئله توسط نهادهایی که به مطالعه سلامت روان می‌پردازند، مانند مشاوره، روان‌شناسی و روانپزشکی، چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

اما این تنها دلیل نادیده گرفته شدن چالش‌های ذهنی و روانی مهاجران نیست. بلکه خود فرد مهاجر نیز به دلایل بسیار متعددی پس از مهاجرت، چندان پیگیر بهبود چالش‌ها و فشارهای ذهنی خود نمیشود. در ادامه با بررسی بیشتر این موضوع، به این سوال نیز پاسخ خواهیم داد که چه چیزی نقش روانشناس ایرانی در لس آنجلس را برجسته‌تر میکند.

چرا مشاوره آنلاین با رواندرمانگر؟

فرقی نمیکند در کدام نقطه از جهان زندگی میکنید، مشاوره آنلاین با رواندرمانگر امکان دسترسی آسان و بدون دغدغه به حرفه ای ترین روانشناس را برای شما فراهم میکند. از سویی دیگر اگر بنا به دلایل مختلفی در موقعیت و شرایطی هستید که امکان مراجعه فیزیکی به رواندرمانگر را ندارید، مشاوره آنلاین میتواند بسیار کمک کننده باشد.

این روش میتواند احتمال وقفه در جلسات را نیز کاهش دهد و امکان پیگیری منظم رواندرمانی را بیشتر کند. درنتیجه احتمال نتیجه گیری و تاثیر بیشتر نیز در مشاوره آنلاین وجود دارد.
علاوه براین، از آنجا که مشاوره آنلاین با رواندرمانگر، بدون درنظر گرفتن محدودیت شهر یا کشور خاصی است، امکان دسترسی و به تجربیات و تکنیک های بهترین رواندرمانگران درهرجای جهان را برای شما فراهم میکند.

به همین دلیل مشاوره آنلاین ابزاری بسیار کارآمد به شمار میرود و کمک میکند تا افراد بیشتری با دغدغه کمتر به خدمات روانشناختی حرفه ای دسترسی داشته باشند.

مهاجرت

سفر مهاجر پر از پیچ و خم وبیم و امید است. با تمام ترسها، احتمالات، خطرها و دلتنگی‌ها، افراد برای ساخت یک زندگی بهتر برای خود و خانواده‌ی خود، اقدام به مهاجرت می‌کنند. چرا که زندگی بهتر، انگیزه‌ای قدرتمند است. این انگیزه قدرتمند باعث می‌شود فرد بتواند مشقت‌ها و خطرات عظیم مرتبط با مهاجرت تاب آورد.

برای بسیاری مهاجران مخصوصا ایرانی‌ها، فرصت‌های مختلف، آزادی‌ها و وضعیت تحصیلی واقتصادی خوب، آن‌ها را به سواحل ایالات متحده جذب می‌کند. برای دیگران، نیاز به فرار از خشونت، جنگ و ستم، تنها گزینه باقی می‌گذارد. به هر نحوی که آن‌ها را به این مسیر سوق می‌دهد، تمام مهاجران به مقدار زیادی شجاعت و انعطاف نیاز دارند.

مهاجرت به امریکا و نقش روانشناس ایرانی در لس آنجلس

لس آنجلس، مهد هنرمندان، بهشت طرفداران کنسرت و نمایش و سینما، مقصد درصد قایل توجهی از ایرانیان است. مهاجرت به هر یک از ایالات و شهرهای امریکا در ابتدا با هیجان و ذوق غیرقابل وصفی برای ایرانیان همراه است. اما با جدی‌تر شدن روند مهاجرت و بروز موانع و مشکلات متعدد در مسیر نقل مکان، فشارهای روانی خود را نشان خواهند داد.

فشارهای روانی مهاجرت بر کودکان و نوجوانان

کودکانی که ناچار به مهاجرت می‌شوند، بسیار بیشتر از سایر افراد نسبت به تبعات منفی و فشارهای روانی مرتبط با مهاجرت آسیب‌پذیر هستند. اغلب، آن‌ها حق انتخاب و تصمیم گیری بسیار کمی‌ در این موضوع دارند. بسیاری از کودکان مهاجر به دلایل مختلفی ناچار به مهاجرت بدون سرپرست خود هستند.

بزرگ شدن در این شرایط پیچیده، فشار عظیمی‌ بر سلامت روانی بسیاری از کودکان مهاجر وارد می‌کند. این ممکن است تأثیرات طولانی مدت و پیوسته‌ای روی نسل‌های آینده نیز داشته باشد. اگرچه سیاست‌های دولتی قوی‌تری برای تعیین تنظیمات صحیح در مهاجرت لازم است، اما جامعه سلامت روان نقش مهمی‌در درمان مهاجران، به ویژه کودکان دارد.

کودکان ونوجوانان معمولا بیشار دیگر افراد با مشکل صحبت با زبان کشور مقصد مواجه هستند. یکی از بهترین اقدامات در خصوص کمک به کاهش فشارهای روانی مهاجران کم سن، مشاوره گرفتن از یک روانشناس ایرانی است. در خصوص مهارجت به لس آنجلس، روانشناس ایرانی در لس آنجلس می‌تواند نقش مهمی در بهبود و ارتقای سلامت روان کودک و نوجوان ایفا کند. در ادامه بیشتر درباره فشارهای روانی کودکان و نوجوانان توضیح خواهیم داد.

پدیده‌ی مهاجر سالم

این پدیده معمولاً به نسل اول مهاجرین اشاره دارد. مهاجرین عموماً از کشورهایی با وضعیت‌های بهداشتی ضعیف‌تر از ایالات متحده به سمت این شهرهای مختلف این کشور مهاجرت می‌کنند. همچنین اغلب با وضعیت اقتصادی پایین‌تری همراه هستند. با ورود به امریکا، مهاجران اغلب تحت فشارهای روانی تبعیض و تعصب قرار می‌گیرند که ممکن است با گذر زمان کاهش یابد.

از سوی دیگر موانع زبانی و تفاوت‌های فرهنگی می‌توانند به گیج‌کننده‌تر و پیچیده‌تر شدن روند سازگاری و تطبیق دامن بزند. این دو مانع، مشکلات متعددی در مسیر یافتن کمک برای نیازهای بهداشتی یا روانی و همچنین برای یادگیری و ارتباط با محیط خارجی ایجاد خواهد کرد.

اینجاست که بیشتر از هر زمان دیگری وجو دیک حامی‌و فردی که بتواند به راحتی فشارهای مهاجر را به زبان مادری درک کند مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در خصوص مهاجرت به لس آنجلس، یک روانناس ایرانی در لس انجلس میتواند بیش از هر رواندرمانگر دیگری، به یک مهاجر ایرانی در بهبود فشارهای روانی وی کمک کند.

پارادوکس مهاجر سالم و غلبه بر فشارهای روانی مهاجرت

با وجود تمام این چالش‌ها، بسیاری از مهاجران ادامه می‌دهند و موفقیت‌های بزرگی کسب می‌کنند. اغلب بهتر از شهروندان بومی‌ به موفقیت‌های مختلف دست پیدا می‌کنند و همچنین نرخ‌ پایین‌تری از افسردگی و اضطراب در آن‌ها گزارش می‌شود. این پدیده عجیب به نام پارادوکس مهاجر سالم شناخته می‌شود.

این عبارت برای توصیف چگونگی این امر استفاده می‌شود که مهاجران تازه وارد به طور معمول در وضعیت بهداشتی بهتری نسبت به غیر مهاجران هستند. چرا این پارادوکس وجود دارد؟ پاسخ مشخص نیست، اما پژوهشگران چندین حدس مطلوب را ارائه داده‌اند.

یک مطالعه نشان می‌دهد که ارتباطات خانوادگی قوی، اعتقاد به مذهب و ارتباط در شبکه‌های اجتماعی، برای مهاجران یک محافظت روانی فراهم می‌کنند. یک مطالعه دیگر هم انتقال انتخابی را به عنوان مورد تأثیرگذار معرفی کرده است که به مهاجران کمک می‌کند دارای تاب زیستی، انگیزه و روانی بهتری باشند.

نسل 1.5

کودکان مهاجر کمتر از 13 سال به نسل 1.5 معروف هستند. داستان مهاجرت آنها و اثرات آن بر سلامت روانشان، کمی‌متفاوت از والدین و خواهر و برادر بزرگترشان است. زیرا آنها به سرعت در مدارس ایالات متحده وارد و غرق درس ومشق می‌شوند،. نسل 1.5 به سرعت سازگاری پیدا می‌کنند. در حالی که مهاجران نسل اول ابتدا ممکن است از لحاظ روانی خوب عمل کنند، این کودکان نسل 1.5 به مشکلات بیشتری در معرض هستند.

فرآیند مهاجرت بیشترین تأثیر را در دوران نوجوانی دارد، زمانی که بیماری و فشارهای روانی بیشترین احتمال ظهور را دارد. افرادی که به خدمات بهداشت روان نیاز دارند، اغلب به دلیل تغییرات در سیاست‌های دولت، تهدید از دیپورتیشن و نگرش‌های فرهنگی نسبت به مراجعه به روانشناس و رواندرمانگر، از دریافت کمک صرف نظر می‌کنند.

 

علاوه بر این، یک مطالعه در سال 2007 نشان داد که کودکان مهاجر که در سنین ابتدایی وارد جامعه ایالات متحده شدند، با اختلالات مزاجی نزدیک به جمعیت بومی‌رو به رو بودند. با ورود نسل دوم (کسانی که در ایالات متحده با والدین مهاجر متولد شده‌اند)، حفاظت‌های مرتبط با مهاجر سالم روبه به کاهش میل می‌کند.

در حالی که نسل اول و نسل 1.5 نرخ‌های پایین‌تری از اختلالات مزاجی، اضطرابی یا اختلالات شخصیتی دارند، نرخ‌های نسل دوم و سوم با جمعیت بومی‌همخوان هستند. این نشان می‌دهد که تماس با فرهنگ ایالات متحده با نرخ بیماری‌های روانی مرتبط است.

شیوع اختلالات روانی

با ورود به لس آنجلس، جوانان مهاجر باید با استرس‌های جدیدی روبرو شوند، از جمله نگرانی‌های مربوط به وضعیت قانونی‌شان، تبعیض و محرومیت‌های اجتماعی. بنابراین، جوانانی که روند قانونی را مهاجرت را به درستی طی نکرده‌اند، در خطر تجربه بیشتر اضطراب و فشارهای روانی قرار دارند. این خطر حتی بیشتر در میان خانواده‌هایی است که والدین روند مهاجرت قانونی را کامل طی کرده‌اند اما کودکان نه. بنابراین شروع به نگرانی می‌کنند که احتمالا به کشور مادری خود فرستاده شده و از والدین خود جدا خواهند شد

اگرچه وضعیت قانونی مهاجر به سطوح اضطراب مرتبط است، تجربه تبعیض به نشانه‌های افسردگی نزدیکتر است. پیش‌ از مهاجرت و فرآیند مهاجرت سطوح افسردگی را در مرزهای معمولی ایجاد میکند. بعد از ورود، حدود 42٪ از جوانان مهاجر تجربه تبعیض را تجربه می‌کنند.

برای مهاجران نسل اول، ریسک اختلال مصرف الکل پایین است، اما با افزایش تعداد سال‌های سپری‌شده در ایالات متحده، این ریسک به صورت نمایی افزایش می‌یابد. مهاجران نسل دوم ریسک بالاتری دارند و این ریسک در نسل‌های بعدی به سطوح بومی‌می‌رسد

درباره رشد اسکیزوفرنی، اگرچه خطر اسکیزوفرنی در اکثر کشورها حدود 0.5٪ تا 1٪ است، در مهاجران نسل اول این ریسک 2.7 برابر بیشتر است و در مهاجران نسل دوم 4.5 برابر بیشتر است. به علت این آمار ترسناک، خانواده‌های مهاجر 3 برابر بیشتر از آن که از برنامه‌های نظارت و درمان برای ابتلاء به اسکیزوفرنی زودرس خارج شوند.

از سویی دیگر ریسک اختلالات رفتاری، با هر نسل از مهاجران مکرراً افزایش یافت که نشان می‌دهد عوامل محیطی به جای عوامل ژنتیکی تأثیر بیشتری دارند. همچنین نرخ خودکشی و داشتن افکار خودکشی بین اقوام مختلف مهاجر تفاوت دارد.

نقش روانشناس ایرانی در لس آنجلس

رواندرمانگران و روانشناسان ایرانی مستقر در لس آنجلس میتوانند تا حد بسیار زیادی بر جلوگیری از فشارهای رونی و اختلالات فلج کننه کودکان و نوجوانان مهاجر تاثیر گذار باشند. با رزرو وقت و دریافت مشاوره از روانشناس ایرانی در لس آنجلس که متخصص در رواندرمانی کودکان و نوجوانان است می‌توانید به فرزندان خود در بهبود تغییرات خلقی و مزاجی آن‌ها کمک کنید.

یک روانشناس ایرانی در لس آنجلس از نوجوان و کودک از صحبت دست و پا شکسته به زبان امریکایی را برطرف میکند. همچنین به خوبی با کشور مبدا و فرهنگی که نوجوان یا کودک در آن روزای نخستین خود را سپری کرده است آشنایی دارد. در نتیجه بهتر از یک روانشناس غیر ایرانی میتواند مشکلات و فشارهای ذهنی او را درک کند.

با تشخیص درست مشکل، روند بهبد و افزایش سلامت روان افزایش یافته و کودکان و نوجوانان مهاجر دیگر نیازی به دسته و پنجه نرم کردن با فشارها مختلف روانی مهاجرت نخواهند داشت.

نظرات شما ارزشمند است

نشانی ایمیل شما محفوظ می ماند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =

شما با موفقیت عضو خبرنامه شده اید.